Toimitusehdot

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät SF-Caravan Matkailuautoilijat ry:n Verkkopalvelua koskevat toimitus- ja sopimusehdot.

Verkkokauppa on tarkoitettu yksityishenkilöille. SF-Caravan Matkailuautoilijat ry pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite,  sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä mahdolliset lisätiedot. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

1 Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä
Verkkokaupan ylläpitäjä on SF-Caravan Matkailuautoilijat ry (Palveluntarjoaja), laskuttajana Paytrail Oyj y-tunnus 2122839-7.

2 Palvelun käyttäjä
Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi. Palvelun tilataan ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kuluttaja-asiakkaita. Asiakastietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen tietojen käyttötarkoitusta varten.

3 Maksut ja hinnat
Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti.
Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksulla. 

4 Toimitus, omistusoikeus ja vaaranvastuu
Tuotteenamme on ainoastaan tapahtumapalveluita. Tapahtuman peruuntuessa maksetaan asiakkaalle täysimääräisesti palvelusta maksettu hinta. Asiakkaan itse peruuttaessa jo maksetun palvelun, sovitaan tapauskohtaisesti maksun palautuksesta.

5 Virhevastuu
Palveluntarjoaja ei vastaa sellaisesta virheestä, joka aiheutuu tietokoneohjelmiston puutteista tai tavasta käsitellä aineistoa tai Palvelua.

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

6 Muutokset
Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.