Jäsenasiat

Miten Yhdistyksemme jäseneksi?


Voit ilmoittautua SFC:n ja Matkailuautoilijoiden jäseneksi seuraavasta linkistä www.karavaanarit.fi/liity. Muista valita yhdistyksen numeroksi 068

HUOM!!! Mikäli, et itse valitse yhdistystä johon haluat liittyä, niin liitto merkitsee jäsenyytesi postinumeron mukaan lähimpään paikallisyhdistykseen.

Ensimmäistä kertaa liittyvän vuosimaksu on 48,00 euroa. Sisältää jäsenyyden jäsenyhdistyksen kautta SF-Caravan ry:een eli liittoon. Jäsennumerotarrat, kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Caravan-lehden, Leirintäoppaan sekä kaikki valtakunnalliset jäsenedut. Jäsenyys on voimassa liittymisestä vuoden eteenpäin. Jäsenpaketti postitetaan liittyneille viikon kuluessa liittymismaksun maksamisesta. Aiemmin jäsenenä olleilta kysytään liittymisen yhteydessä vanhaa jäsennumeroa. Jos ei numero ole muistissa, voi sitä tiedustella SF-Caravan ry:n liiton toimistosta.


Alkuliittymisen jälkeen SF-Caravan ry:n jäsenmaksu on 29,00/ per vuosi (=liittomaksu). SF-Caravan Matkailuautoilijat ry:n vuosijäsenmaksu on 10,00 euroa (sis. MA-sanomat lehden 4 x kertaa vuodessa), perhejäsenmaksu 6,00 euroa ja nuorisojäsen 6,00 euroa.

Varsinaisen jäsenen vuosimaksuksi muodostuu jatkossa (alkuliittymisen jälkeen/ tai yhdistyksen vaihtamisen jälkeen) 29,00 + 10,00 = 39,00 euroa.

Mikäli SF-Caravan ry:n jäsen haluaa liittyä tai vaihtaa toiseen jäsenyhdistykseen, niin riittää, että tekee muutosilmoituksen. Liiton sivuilla se löytyy kohdasta:

https://www.karavaanarit.fi/jasenyys/muutokset-jasenyyteen/

Valitan muutos: Yhdistyksen lisäys tai Yhdistyksen vaihto

Täytetään pakolliset tiedot (tähdellä merkityt) ja kohtaan Uusi/Lisättävä yhdistys, valitaan se yhdistys johon haluaa (myös) liittyä, esim: 068 SF-Caravan Matkailuautoilijat ry.  Tämän jälkeen saatte Liitosta jäsenkortin, jossa on sen jäsenyhdistyksen nimi, johon liityitte.

SF -Caravan Matkailuautoilijat ry:n muissa jäsenasioissa saat lisätietoa, ottamalla yhteyttä sähköpostilla: ma.jasenkirjuri@gmail.com


SF Caravan Matkailuautoilijat ry:n henkilörekisteriä pitää yllä SF Caravan ry.