Terveisiä Caravan Showsta Turusta

26.4.2023

Tällä kertaa meillä ei ollut omaa osastoa, mutta paljon mukavia kohtaamisia ja keskusteluja jäsenten kanssa, te osasitte ottaa hihasta ja tulla moikkaamaan kuten fasebookin sivuilla toivoimme. Liikkuva Messutiimi koetti kuulostella ja haistella messufiilistä messuilla ja messutreffeillä ja jopa iltaohjelmassa… 

SF-Caravan Reissuviihde ry julkisti uuden biisin Karavaanareille messuilla ja sen kertosäe pisti tanssijalkaa vipattamaan ” Huh hah hei, me ollaan karavaanarei, meitä on niin montaa sorttia…”

Vuoden Caravan-alueet julkistettiin avajaisissa. Karavaanarit olivat valinneet raadin vahvistamana vuoden 2022 alueiksi Karavaanarialue Onnelan Alavuuden Tuurissa parhaaksi yleiseksi leirintäalueeksi ja SF-Caravan Alatalon Kuopion Jännevirralta parhaaksi SF-Caravan-leirintäalueeksi. Jäsenäänestyksen lisäksi valinnassa huomioidaan alueiden suunnitelmallinen kehittäminen ja muu merkittävä toiminta leirintämatkailun hyväksi. SF-Caravan Matkailuautoilijat ry pääsevät tekemään ensimmäisenä upean tapahtuman vuoden alueella. Onnea Onnela ja taustatiimi ja nähdään Vappuna kevätkarkeloissa! 

Terkuin
Juha & Sannamari
Mati & Arja