Syyspäivät Hartolan Krouvin lavalla!

5.10.2023

Oktoberfest teemassa Syyspäivillä Hartolan Krouvin lavalla!

Toimiva ja innostava teemamme toi paikalle 135 matkailuajoneuvoa vuoden 2023 Syyspäiville Hartolan Krouvin lavalle. Kiitos kaikille 266 henkilölle, yhdessä Me teimme ja koimme MAryn Oktoberfestit!

Pulmapolkumme johdatteli 31 kinkkisen kysymyksen kera ajatukset Oktoberfesteihin. Kysymykset kertoivat historiaa ja avasivat tietämään mm. mitä merkitsee rusetin paikka asussa

Lauantaina avajaisissa avattiin juhlajuoma tynnyri ja ensimmäiset tuopilliset kilisteltiin yhdistyksemme kunniajäsenten Lars Dahlberg, Raimo Myllymäki, Rolf Niemi ja Jorma Tienahon kanssa. MAryn mestaruuksia kisailtiin sekä puutuopin heitossa että MAryntuopinkannossa. Jos Saksassa tuoppeja kannetaan käsissä monta meillä se tuoppi liikuteltiin pään päällä.   Ruokana nautittiin hapankaalia ja makkaraa. Illan musiikista vastasi 16 henkinen puhallinorkesteri Elimäeltä. He nostattivat musiikilla tunnelmaa kattoon! Varmasti yli puolet osallistujista olivat pukeutuneena nahkahuosuihin ja dirdnl-mekkoihin, oli paljon hienoja asukokonaisuuksia!    

Sunnuntaina Turpakäräjillä käytiin läpi tulevia tapahtumia. Pohdittiin mm. onko tarpeen viedä tapahtumia eteläsuomesta pohjoisemmaksi. Hieno kommentti oli ”liikkuvia karavaanareitahan me olemme”. Vuoden 2024 tapahtuma-ajat ja paikat ovat jo valmiina ja ohjelmatoimikunta alkaa tuottamaan sisältöä niihin. Seuraavaksi me tavataan Pikkujoulun ja Vuosikokouksen merkeissä Nakkilan Verstaalla! Nähdään!

terkuin Juha