Kevätkarkelot Vappu Tuurissa 2023 takanapäin

7.5.2023

KIITOS kaikille mukana olleelle 304 matkailuajoneuvolle, paikalla oli tasan 600 aikuista ja 65 lasta, yhteensä 665 osallistujaa. Mukana oli väkeä Hangosta Kolariin ja 3kk ikäisestä vähän varttuneempaan🎈

Iso kiitos myös yhteistyöstä Keskisen Kyläkaupalle! Vesa Keskinen toi Kyläkaupan terveiset avajaisiin ja SF- Caravan ry liiton hallituksen puheenvuoron käytti varapuheenjohtaja Harri Järveläinen. Oli upeaa huomata, miten Vesa Keskinen oli tietoinen ja huomioinut esim. montako jäsentä yhdistyksessämme on! Hän osasi vastata tarkalleen Järveläisen kysymykseen jäsenmäärästä,  joka oli 29.4.2023 2829.

SF- Caravan Matkailuautoilijat ry palkitsee vuosittain vuoden Matkailuautoilijan, joka valitaan mm. perusteina yhdistyksen toiminnassa aktiivisesti mukana oleminen. Pokaalin luovutti vuoden 2019 Matkailuautoilija Ari Pikkarainen pj Juha Saarisen kanssa. Vuoden 2022 Matkailuautoilija on Pekka Käppi. Pekka ei päässyt paikalle mutta kuuli valinnastaan puhelimitse. Onnea Pekka ja Raija.

Vappuna oli toimintaa ja tekemistä kaikille karavaanareille, pieniä pilkahduksia oli näkyvissä yhdistyksen Fasebook sivuilla ja lue lisää ja katso kuvia tapahtumasta seuraavassa MA Sanomissa.