OnnenWappu Tuurissa

Päivitetty 24.4.    

Ennakkoon varaaminen päättynyt. Ilman ennakkovarausta pääsee kuitenkin tapahtumaan ja otamme vastaan niin paljon kun alueelle mahtuu. Keskisen Onnelan numeroon ei kannata soitella, koska he eivät ota varauksia.

Nämä ohjeet lukemalla helpotat huomattavasti saapumista tapahtumaan. 

TAPAHTUMAMAKSU sisältää runsaan ohjelman ja leiriytymisen lataus-sähköllä Onnelan karavaanialueella. Voit tulla mukaan tapahtumaan omalla aikataulullasi ja valita maksun sen mukaan joko TO-SU 60€, TO-LA 40€ tai PE-SU 40€. Maksut ja ohjeet tarkemmin varauksen yhteydessä.

Ennakkoon  varanneet, tallenna / tulosta kuitti mukaasi. Kuitti tarkistetaan ennen Onnelaan siirtymistä ja se on pääsylippusi.

Lataa  MATKUSTAJAILMOITUS  koneellesi, täytä valmiiksi ja tulosta se itsellesi etukäteen esim. tästä linkistä, näin nopeutat ja sujuvoitat sisäänkirjautumista.

SISÄÄNAJO alkaa torstaina 28.4. klo 11 ja jatkuu perjantai-iltaan, jopa lauantaiaamuun. Tullessasi Tuuriin Keskisen Kyläkaupalle huolehdi esiin valmiiksi täytetty matkustajailmoitus, SF-Caravan jäsenkorttisi ja mahdollinen maksukuittisi.

OHJAUS JA OPASTUS alueelle on seurattavissa jo vt 18 käännyttäessä Kyläkaupan alueelle. Ajoissa ennen saapumista Onnelaan, tulijat jakaantuvat kahteen jonoon: 
1. Ennakkoon varanneet ja maksaneet vihreään jonoon
2. paikalla maksun suorittavien keltaiseen jonoon
Valitset oikean jonosi maksutapasi mukaisesti.

Ennakkoon varanneiden ja maksaneiden pikajono leiriytymiseen toimii periaatteella ”VIHREÄ JONO ILMAN AUTOSTA POIS NOUSUA LEIRIYTYMÄÄN”.
Valmistaudut näyttämään vastaanottajille maksukuittisi, SF-Caravan -korttisi ja antamaan täytetyn matkustajailmoituksen vastaanottajalle. Saat ohjauksen ajaa Onnelan alueelle, jossa saat suoraan autoon rannekkeet ja tervetulokassin sekä parkkeeraajat vievät sinut oikealle paikalle leiriytymään.

”KELTAINEN JONO MAKSA TULLESSASI” eli suoraan paikalle saapuvat toimivat seuraavasti:
Valmistaudut pysähtymään ja poistumaan autosta kävellen maksupisteelle Onnelan alueen ulkopuolella, mukanasi täytetty matkustajailmoitus sekä SF- Caravan-korttisi.
Pisteellä hoidat tapahtumamaksun käteisellä tai kortilla. Jatkat matkailu- ajoneuvollasi Onnelan alueelle ja valmistaudut näyttämään maksukuittisi, jota vastaan saat rannekkeet sekä tervetulokassin ja parkkeeraajat ohjaavat sinut paikallesi Onnelassa.

HUOMIO: Jos tulet Onnelaan jo aiemmin saatat mahdollisesti joutua vaihtamaan paikkaa tapahtuman alkaessa.
Jos haluat ystävän / porukan kanssa vierekkäin, varmistatte asian saapumalla paikalle samaan aikaan peräkkäin! Voit myös varata yhden paikan vierestäsi ystävälle, mutta sovit ystävän kanssa miten olet vastassa ja ohjaat hänet sujuvasti viereesi, olet valmiina auttamaan ystävän paikalle ohjauksessa vastaanottopisteen kohdalta kun hän saapuu.

OnnenWappu Tuurissa 


Ennakkovaraus päättyy 26.4.2022