Hei kaikille!

Elämme hyvin erilaisessa maailmassa kuin vielä jokin aika sitten. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toimikaamme vastuullisesti ja pyritään osaltamme vähentämään koronavirustartuntojen määrää Suomessa. Ympäröivästä tilanteesta huolimatta pidetään mielemme positiivisena vaikkakin pyörät on lähes pysähtyneet kokonaan. Nyt elämä tarjosi tilaisuuden harjoitella hetkessä elämistä.

Henkilöiden lähikontaktit ovat minimissä, mikä antaa kuitenkin mahdollisuuden puhelimen ja sosiaalisen median välityksellä olla yhteydessä ystäviin, tuttaviin ja sukulaisiin. Live kontaktitkin netissä ovat nousseet suureen suosioon ja monet kokoontuvatkin viikonloppuisin pitämään yhteisiä rupatteluhetkiä, aivan kuin viettäisi iltaa missä tahansa karavanalueella. Luontomatkailu on noussut arvoon arvaamattomaan, luonto näyttääkin nyt kauniita kevään merkkejä.

Tässä tilanteessa on hyvä ajatella positiivisesti ja odottaa niitä mukavia tapaamisia mistä tulevaisuudessa saamme nauttia entistäkin enemmän. Nyt kun kiire loppui ihan seinään, täytyykin ajatella tekemisiään aivan uudesta näkökulmasta. Löytyy monta asiaa mihin ei ole ollut aikaa ja niitä on siirtänyt tuonnemmaksi. Nyt on aikaa toteuttaa ja tehdä niitä alta pois. Eihän niitä ehdi enää sitten jatkossa tekemään, kun saamme pyörät taas pyörimään.

Kaikilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta tällaiseen, on henkilöitä, jotka joutuvat entistäkin kovemman paineen alla työskentelemään tässä tilanteessa. Heille kaikille toivon jaksamista ja voimia tuleville viikoille.

Toivotan kaikille oikein hyvää kevään odotusta, jaksamista ja sitä positiivista mieltä. Me selviämme tästä yhdessä.

Mitä auringonpaiste on kukkasille, sitä on hymy ihmisyydelle. -Joseph Addison-

Irmeli Valvepuheenjohtaja


Uutiset

Hallituksen päätöksiä (21.05.2020)
Hei, yhdistyksemme jäsen! Korona vaikuttaa edelleen yhdistyksemme toimintaan. Liikkumisen on toivottu vielä olevan maltillista ottaen huomioon viranomais- määräykset..

17.03.2020  Yhdistyksen jäsenmäärä
20.12.2019  SFC Matkailuautoilijat ry:n hallitus 2020
17.06.2019  MA-Sanomat kesäkuu 2019